KLASIČAN NEON – neonska staklena oblikovana slova i natpisi u paleti od 30tak boja, raznih oblika, debljina cijevi, za indoor ili outdoor montaže. Izrađujemo neonske reklame, neonska slova, neonske bordure, neonske dekoraije širokog aspekta, neon scenografiju i sl. Cijena neonskih natpisa već od 140 kn /m dužnom VPC !

LED FLEX NEON je zamjena za klasičnu neonsku cijevnu deko rasvijetu. Za razliku od klasičnog neona LED FLEX NEON osvijetljen je LEDiodama koje su zaštićene silikonskim savitljivim cijevima. Led flex neon ima izuzetno tug vijek trajanja sa oko 50.000 sati rada, potpuno je vodootpora te maksimalno otporan na mehanička oštećenja, troši daleko manje el.energije od klasičnog neona a daje gotovo isto jaku rasvijetu. Led flex neon dolazi u standardnih 12 boja te u RGB varijanti gdje se bojamože ugađati, putovati itd. Za napajanje koristi 12V, 24V ili 220V. Ovo je idealno rješenje za duge svijetleće linije kao što su bordure, vjenci benzinskih postaja, deko rasvijetu za slova i sl.

Cijena već od 120kn /m dužni VPC

Prodaja i ugradnja led flex neonaSPECIFIKACIJE

SVJETLEĆE STROPNE BORDURE Projektiramo i montiramo LED i NEON SVJETLEĆE bordure,  dekorativnu strop rasvijetu. Kod neonskih cijevi boje su proizvoljne kao i kod LED traka, dok LED trake mogu proizvesti i bordure s izmjenom boje svijetla ili “trčeće” svijetlo u RGB varijanti. Cijena NEON BORDURA već od 150 kn /m dužni VPC. Cijena LED BORDURA već od 100 kn /m dužni VPC