O nama

RINEO DIZAJN doo je certificirana tvrtka (ISO 9001:2008, ISO 14001:2008 ), specijalizirana za izradu svih vrsta vizualnih komunikacija promotivnog sadržaja: svjetlećih reklama i natpisa, 3D slova, totema, tiska velikog formata, laserskog i CNC rezanja i graviranja, te marketinga u vidu promocije, dizajna i ostalih rješenja. Tvrtka je započela sa radom 2007 godine te do danas postala jedna od vodećih u regiji na svom području djelovanja. Rineo tim sastavljen je od 30 stručnih i školovanih djelatnika koji rade u branši dugi niz godina. Djelujemo iz vlastitog poslovnog pogona površine preko 2000 m2, a  tehnologija kojom raspolažemo zadnje je generacije i kao takva udovoljava svim zahtjevima današnjeg tržišta.
Od konkurencije se izdvajamo po izradi specifičnih i nesvakidašnjih, te kompleksnih svjetlećih reklama sa više svjetlosnih efekata, većih dimenzija, višeslojnih materijala, kompliciranije izvedbe i najmodernije obrade što naše proizvode čini znatno eksplicitnijim, upečatljivijim i eksponiranijim. Tako smo u zadnjih nekoliko godina postali vodeća tvrtka u Hrvatskoj za opremanje casina i automat klubova s najsloženijim reklamama i svjetlosnim efektima u vidi bolje promocije istih te maksimalne eksponiranosti takve vrste ugostiteljskih lokala na javnim površinama urbanih sredina.

Od ove godine bazirani smo na povećanje izvoza, upotrebu hrvatskih repromaterijala, te  na ekologiju, recikliranje i adekvatno upravljanje sekundarnim sirovinama u svakom segmentu proizvodnje.

RINEO DIZAJN standardizirana tvrtka ISO 900114001quality control

 

 

Rineo izrada dostava i montaža reklamarineo dostave i montaže reklama

 

 

 

Translator »
chat igor.drazetic